Pieczone Filety Z Pstrąga

Pieczone Filety Z Pstrąga
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczone filety z pstrąga mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, czosnek, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Filety Z Pstrąga, Pieczone Filety Z Pstrąga Z Parmezanem, oraz Pieczone Filety Z Pstrąga Z Farszem Chlebowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Filety z pstrąga układamy w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną cebulę, pietruszka, i czosnek, aż pachnące, 1 do 2 protokół. Wymieszać grzyby i nadal gotować, aż tylko zmięknie, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj białe wino, sok z cytryny, sól i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Wino BiałeWino Białe
SólSól
4
Wyjąć z ognia i delikatnie wymieszać z karczochami serca; wlać mieszaninę na pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
PstrągPstrąg
5
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkami widelcem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij naczynie do pieczenia z piekarnika i rozrzuć pomidory na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Powrót do pieczenia naczynia do piekarnika i dusić, aż ryba jest rumiane, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn