Pieczone Burgery Z Dziczyzny
Przepis pieczone Burgery z dziczyzny może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w o 40 minut. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, jajko, mieloną dziczyznę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Z Dziczyzny, Mielone Burgery Z Dziczyzny, oraz Mini-Burgery Z Dziczyzny podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce łączymy owies, mleko, cebulę, jajko i przyprawioną sól. Kruszyć dziczyznę i wołowinę na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt na osiem pasztecików; miejsce w nasmarowanym 15-calowym. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
W małej misce ubić keczup, brązowy cukier, sos Worcestershire i musztardę, aż się zmieszają. Łyżka na pasztecikach.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 22-26 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160° i soki będą czyste.
Podawać na rolkach z serem i pomidorem w razie potrzeby.