Pieczone łodzie Butternut faszerowane kiełbasą, makaronem tostowym i ryżem

Pieczone łodzie Butternut faszerowane kiełbasą, makaronem tostowym i ryżem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone łodzie Butternut Nadziewane kiełbasą, tosty Pastan i ryż spróbować. Na 6,75 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1598 kalorii, 62g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać wino, gałka muszkatołowa, dyni i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z pieczonej dyni z Ricottanem i prażonymi orzechami włoskimi, Pieczony makaron z dyni, kiełbasą i kapustą, oraz Pieczona dynia maślana, kiełbasa i Pastan Orecchiette w sosie szałwiowym z brązowego masła dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
3
2 łyżki masła rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Makaron tostujemy na maśle, aż będzie głęboko złocisty i orzechowy, a następnie przekładamy na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Wlać mżawkę EVOO i roztopić pozostałą 1 łyżkę masła. Gdy masło się stopi, gotować czosnek i cebulę, aż zmiękną, 5 protokół. Ryż wymieszać, polać masłem, posypać szałwią, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Kilka Garści Ogolonego Parmiginao-ReggianoKilka Garści Ogolonego Parmiginao-Reggiano
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Wlać wino, pozwalając mu wchłonąć ryż, a następnie dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować ryż, pokryte, aż al dente, 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zdjąć z ognia i puch widelcem.
7
Cross-hatch mięso dyni w 1/2 cala szerokości punktów. Ubierz z EVOO i posypać solą, pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Kilka Garści Ogolonego Parmiginao-ReggianoKilka Garści Ogolonego Parmiginao-Reggiano
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
8
Skropić odrobiną miodu i upiec, przycięte bokiem w dół, aż miąższ będzie wystarczająco miękki, aby ostrożnie usunąć ze skorupek, 15 do 20 minut. Miarka kawałki squasha do naczynia, pokroić stronę do góry, upewniając się, aby nie złamać muszle squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
9
Ciepła mżawka EVOO na patelni na średnim ogniu i brązowy kiełbasę, kruszenie mięsa, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Kilka Garści Ogolonego Parmiginao-ReggianoKilka Garści Ogolonego Parmiginao-Reggiano
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
10
Ugotowaną kiełbasę połączyć z makaronem, ryżem i kabaczkiem. Napełnij skorupy squasha farszem, a na wierzch mżawką EVOO. Top z serów i piec, aż gorące i rumiane, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Kilka Garści Ogolonego Parmiginao-ReggianoKilka Garści Ogolonego Parmiginao-Reggiano
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
11
Udekoruj prażonymi orzeszkami pinii i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn