Pieczona Ryba Z Polewą Okruchową

Pieczona Ryba Z Polewą Okruchową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej ryby z okruchami. Na $7.48 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 61g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest niezdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz filety z plamiaka, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czosnek można śledzić to danie główne z Karmelizowana Tarta Czosnkowa jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Przynoszona jest przez jadalną mozaikę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian, bezmleczne i bezglutenowe dieta. Spróbuj Pieczona Ryba Z Okruchami Cukinii, PIECZONA RYBA Z DODATKIEM OKRUCHÓW OLIWKI I KAPARA, oraz Pieczony łosoś z polewą Okruchową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem i posmaruj lekką powłoką oliwy z oliwek na silpat lub parchment.In mała patelnia, rozgrzać oliwę na małym ogniu; dodać cebulę i czosnek i smażyć do miękkości i po prostu zaczyna brązowieć (o 5-7 protokół), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać bułkę tartą i podsmażyć na złoty kolor (około 1-2 minut), często mieszając. Wyłączyć ogień i wymieszać tymianek, 2 łyżki natki pietruszki oraz szczyptę soli i pieprzu.Osusz rybę i połóż ją (skórkę do dołu) na przygotowanej blasze do pieczenia; na każdy filet skrop 1 łyżeczkę soku z cytryny. Top z mieszaniny bułki tartej i piec, aż ryba jest w pełni gotowane (stanie się nieprzezroczyste i płatki łatwo widelcem, gdy jej zrobić), O 15-25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Posypać pozostałą 1 łyżkę natki pietruszki na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną do wyciśnięcia na wierzchu.000356podziel się na Pinterest0podziel się ze znajomymi
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4
Imię I Nazwisko
5
Twój E-Mail
6
Adres E-Mail Odbiorcy
7
Wpisz wiadomość przeczytałem ten artykuł i uważam, że jest bardzo interesujący, pomyślałem, że może to być coś dla ciebie. Artykuł nosi tytuł
8
Pieczona ryba z polewą Okruchową i znajduje się w http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
Kontakt

Składniki

6(zima)bułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)bułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)6(zima)bułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)bułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPieczona ryba z polewą OkruchowąPieczona ryba z polewą Okruchową3(zima)natka pietruszki mielonej, podzielonanatka pietruszki mielonej, podzielona3(zima)natka pietruszki mielonej, podzielonanatka pietruszki mielonej, podzielona2(może być lub przeglądać)świeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)świeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)2(może być lub przeglądać)świeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)świeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)1goździki Dużeczosnek mielonyczosnek mielony680Orzechy dowolne (posiekane)Duże (około każdego) filety z plamiaka (lub dowolne ryby, które lubisz)Duże (około każdego) filety z plamiaka (lub dowolne ryby, które lubisz)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieża cytryna, do serwowaniaŚwieża cytryna, do serwowania2(może być lub przeglądać)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(może być lub przeglądać)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczeniaoliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczeniaoliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczenia1małecebula, drobno pokrojona w kostkęcebula, drobno pokrojona w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Posypać pozostałą pietruszkę na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną na łyżkę stołową na wierzchuPosypać pozostałą pietruszkę na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną na łyżkę stołową na wierzchu2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn