Pieczeń Wołowa Z Mostkiem Wołowym

Pieczeń Wołowa Z Mostkiem Wołowym
Pieczeń wołowa może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1022 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, do 6 ząbki czosnku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 3204 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 4 godziny i 50 minut. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Garnek-pieczony mostek wołowy, Instant Pot Beef Mostek, oraz Instant Pot Beef Mostek.

Instrukcje

1
Przygotuj mostek: po jednej stronie mostka powinna znajdować się warstwa tłuszczu, którą chcesz. Jeśli są jakieś duże kawałki tłuszczu, odetnij je i wyrzuć. Duże kawałki tłuszczu nie będą w stanie całkowicie się wyrenderować.
2
Używając ostrego noża, podziel tłuszcz na równoległe linie, oddalone o około 3/4 cala. Przeciąć tłuszcz, nie wołowinę. Powtórz w przeciwnym kierunku, aby uzyskać wzór luku krzyżowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Soli mostek dobrze i pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Sear mostek: będziesz potrzebował żaroodporne, grubym dnie garnek z pokrywą, lub holenderski piekarnik, który jest po prostu wystarczająco szeroki, aby pomieścić mostek pieczeń z trochę miejsca na cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Pat mostek suche i umieścić go, tłustej stronie w dół, do garnka i umieścić go na średnim ogniu. Gotować przez 5 do 8 minut, lekko skwiercząc, aż strona tłuszczu będzie ładnie rumiana. (Jeśli pieczeń wydaje się gotować zbyt szybko, zmniejszyć ogień do średniego. Chcesz stałego skwierczenia, a nie wściekłego sear.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Odwróć mostek i gotować przez kilka minut więcej brązowej drugiej stronie.
7
Podsmaż cebulę i czosnek: gdy mostek rumiany, usunąć go z garnka i odstawić. W garnku powinno być kilka łyżek tłuszczu. Jeśli nie, dodaj trochę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodać posiekaną cebulę i zwiększyć ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Cebulę posypać odrobiną soli. Smażyć, często mieszając, aż cebula są lekko rumiane, 5 do 8 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 do 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Gotuj na wolnym ogniu mostek i piecz go: Rozgrzej piekarnik do 150°C (300 ° F). Użyj sznurka kuchennego, aby związać liście laurowe, rozmaryn i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Przenieść cebulę i czosnek na boki garnka i nestle mostek wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Dodać bulion wołowy i wiązane zioła. Doprowadzić wywar do wrzenia na płycie kuchennej.Przykryć garnek, a następnie umieścić w piekarniku 149° (150°C). Gotować przez 3 godziny. Ostrożnie odwróć mostek co godzinę, aby gotował równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Dodaj marchew, kontynuuj gotowanie: po 3 godzinach dodaj marchew. Przykryć garnek i gotować przez 1 godzinę więcej, lub aż marchewki są gotowane przez i mostek rozpada się przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
Usuń mostek: gdy mostek rozpada się przetargu, wziąć garnek z piekarnika i usunąć mostek do deski do krojenia. Przykryj folią. Wyciągnij i wyrzuć zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Zrobić sos (opcjonalnie): w tym momencie masz dwie opcje. Można podawać jak jest, lub można zrobić sos z kapieli i trochę cebuli. Jeśli służysz tak, jak jest, pomiń ten krok.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
16
Aby zrobić sos, Usuń marchew i połowę cebuli, odstaw na bok i przykryj je folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
17
Pozostałe składniki wlać do blendera i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli chcesz, dodaj 1 łyżkę musztardy do mieszanki. Włożyć do małego garnka i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
18
Pokrój i podawaj: zwróć uwagę na linie włókien mięśniowych pieczenia. To jest "ziarno" mięsa. Pokroić mięso prostopadle do tych linii, lub w poprzek ziarna (cięcie w ten sposób dodatkowo zmiękcza mięso), w 1/4-cala do 1/2-cala plastry. (Wytrzymały nóż do chleba świetnie nadaje się do krojenia pieczeni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
19
Podawać z cebulą, marchewką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20
Podawać z puree, pieczone lub gotowane ziemniaki, makaron jajeczny, lub polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
PolentaPolenta
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn