Pieczeń Wołowa
Pieczeń wołowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 44g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 447 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozgrzać ciężki piec holenderski na górze pieca na średnim ogniu.
Dodaj olej i podsmaż mięso na środku patelni przez 4 minuty. Obrócić mięso szczypcami; zapiekać wszystkie strony przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Wyjąć mięso z patelni. Ułożyć cebulę, czosnek i 1 liść laurowy na dnie patelni, posypać solą i pieprzem. Odstawić mięso na patelnię, ułożyć pozostały liść laurowy na wierzchu mięsa i przykryć.
Gotować w piekarniku przez 30 minut w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C). Zmniejsz ciepło do 300 stopni F (150 stopni C) i gotuj przez 1 1/2 godziny.
Wyjmij pieczeń na talerz, aby odpocząć przez 10 do 15 minut. Pokroić w plasterki, a na wierzch z cebulą i sosem.