Pieczeń wolnoopalająca Cajun Pot Roast z Maque Choux
Slow-Cooker Cajun Pot Roast z Maque Choux może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę, powolną wkładkę do gotowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Corn Maque Choux, Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce powolne kuchenka Liner wewnątrz 5-do 6 1/2-quart powolne kuchenka, upewniając się, że liner pasuje do dna i boku miski, i ciągnąc górę liniowej nad obręczą miski.
Pocierać całą powierzchnię wołowiny z przyprawą Cajun; umieścić w powolnej kuchence. Wierzch z kukurydzą, cebulą i papryką.
W małej misce wymieszaj pomidory, pieprz i sos pieprzowy.
Polać warzywami i wołowiną.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Usuń wołowinę z powolnej kuchenki do deski do krojenia; pokroić w cienkie plasterki. Używając łyżki szczelinowej, Usuń mieszankę kukurydzy i podawaj z wołowiną.