Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem

Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana kiełbasą i jabłkiem może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 384 kalorii, 43g białka, oraz 19g tłuszczu. Za $2.55 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś schab, sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn, możesz śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 58%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Kiełbasą, Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłkiem, oraz Pieczeń Z Schabu Nadziewanego Jabłkiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu podsmaż kiełbasę, aż przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij kiełbasę (pozostaw w tłuszczu) i odstaw na bok. Na patelnię dodać cebulę, seler i jabłko i posypać solą i pieprzem. Gotuj, aż jabłko przestanie być chrupiące, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KiełbasaKiełbasa
SelerSeler
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj czosnek i gotuj dodatkowe kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Zdjąć z ognia, ponownie wmieszać kiełbasę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
7
W robocie kuchennym zmiksuj chleb z szałwią, rozmarynem i tymiankiem na grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
ChlebChleb
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Rozgrzej masło na średniej patelni do smażenia i gotuj okruchy na średnim ogniu, aż pokryją się masłem i lekko opiekane, około 3 minut (uważaj, aby się nie przypalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wymieszaj bułkę tartą z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KiełbasaKiełbasa
10
Przygotuj pieczeń, jakby robiła galaretkęroll.
11
Umieść pieczeń krótszym bokiem do siebie i tłuszczem skierowanym w dół w kierunku blatu lub deski do krojenia. Użyj ostrego noża, aby pokroić pieczeń na około 1/2 cala od spodu pieczeni (równolegle do deski do krojenia), uważając, aby nie przeciąć do końca. Kontynuuj cięcie, rozwijając pieczeń podczas pracy, aż uzyskasz duży, cienki kawałek mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
12
Umieść rozwałkowany kawałek mięsa między 2 arkuszami woskowanego lub pergaminowego papieru i lekko ubij młotkiem do mięsa, aby zwiększyć powierzchnię mięsa o 10 do 20 procent. Uważaj, aby nie przebić się przez mięso. Posolić i pieprzyć wieprzowinę i posypać nadzieniem, równomiernie rozprowadzając wieprzowinę, pozostawiając 1-calowy margines na obwodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Meat TenderizerMeat Tenderizer
13
Zaczynając od krótszego boku, zwiń mocno galaretowatą rolkę i zabezpiecz pieczeń sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
14
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na średnim ogniu i dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Dodaj pieczeń i zrumień ze wszystkich stron.
16
Umieść w brytfannie wyposażonej w ruszt i dodaj wino na dnie patelni (aby soki się nie przypaliły) i piecz przez 45 minut do 1 godziny lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze z natychmiastowym odczytem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
17
Wyjmij pieczeń z piekarnika i odstaw na pełne 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn