Grillowane bataty z masłem klonowym
Grillowane Kliny słodkich ziemniaków z masłem klonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 255 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pietruszkę z płaskim liściem, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sweet Maple BBQ grillowane Kliny słodkich ziemniaków, Klon Buttered Bataty Wedges, oraz Grillowane Kliny Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Umieścić kliny w dużej misce i skropić olejem. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Miejsce na grillu, gotowanie ze wszystkich stron, aż gotowane przez, o 10 minut w sumie.
Wyjąć i skropić lub szczotkować odrobiną masła klonowego, posypać solą i natką pietruszki, aby zakończyć.
W misce wymieszaj masło, syrop klonowy i ziele angielskie, aż będą lekkie i gładkie. Przechowywać w lodówce i używać jako rozprzestrzeniania lub stopić i mżawka nad naleśniki, grillowane słodkie ziemniaki lub popcorn.