Pieczeń mięsna z pieczarkami smażonymi

Pieczeń mięsna z pieczarkami smażonymi
Mięsny Bochenek z pieczarkami smażonymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 38g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń mięsna z pieczarkami Shiitake, Best Ever Meat Loaf, oraz Meat Loaf Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Oil 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i cukier; smażyć, aż cebula będzie głęboko złoty kolor, o 15 protokół. Wymieszać z oregano i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
4
Dodać ocet; gotować, aż odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
5
Przełożyć do dużej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Do cebuli dodajemy mieloną wołowinę, wieprzowinę, 1 szklankę pokruszonych pomidorów i 6 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
7
Wymieszać widelcem, aż się zmiksuje. Uformuj mieszaninę mięsa w kształt bochenka o wymiarach 10 na 5 cali w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozłóż pozostałe pokruszone pomidory na bochenku mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
10
Skropić 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Piec, aż termometr włożony do centrum rejestry 68°, około 1 godziny. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Tymczasem rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodać grzyby; smażyć do miękkości, o 12 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
14
Pokroić Bochenek mięsa w grube plastry. Łyżka pieczarek i soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn