Pieczeń mięsna z pieczarkami smażonymi
Mięsny Bochenek z pieczarkami smażonymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 38g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń mięsna z pieczarkami Shiitake, Best Ever Meat Loaf, oraz Meat Loaf Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Oil 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i cukier; smażyć, aż cebula będzie głęboko złoty kolor, o 15 protokół. Wymieszać z oregano i czosnkiem.
Dodać ocet; gotować, aż odparuje, o 2 protokół.
Przełożyć do dużej miski i ostudzić.
Do cebuli dodajemy mieloną wołowinę, wieprzowinę, 1 szklankę pokruszonych pomidorów i 6 składników.
Wymieszać widelcem, aż się zmiksuje. Uformuj mieszaninę mięsa w kształt bochenka o wymiarach 10 na 5 cali w przygotowanej patelni.
Rozłóż pozostałe pokruszone pomidory na bochenku mięsa.
Piec, aż termometr włożony do centrum rejestry 68°, około 1 godziny. Chłodne 15 minut.
Tymczasem rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć do miękkości, o 12 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pokroić Bochenek mięsa w grube plastry. Łyżka pieczarek i soków na patelni.