Pieczarki i czosnek

Pieczarki i czosnek
Grzyby i czosnek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 42 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką czosnek, pieprz, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym-Grzyby Noah, Spaghetti Z Pieczarkami, Czosnkiem I Olejem, oraz Pieczarki marynowane z czosnkiem.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać masło na dużym ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj tylko liczbę grzybów, które pokryją dno patelni w jednej warstwie. Smażyć, aż zbrązowieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i pietruszkę i wrzucić lub szybko wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
3
Zdjąć z ognia i ułożyć na półmisku lub w naczyniu warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Podawać na gorąco.
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn