Pieczarki Faszerowane Kiełbasą

Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Jeśli masz serek śmietankowy, ząbki czosnku, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1267 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 100%. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.

Instrukcje

1
Na patelni, gotować i pokruszyć kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy i lekko rumiane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów. Ułóż czapki grzybowe na wyłożonych folią blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
W misce połącz gotowaną kiełbasę, bułkę tartą, serek śmietankowy, czosnek, natkę pietruszki i sok z cytryny. Mieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ostrożnie łyżka mieszanki kiełbasy do czapek grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Piec, uncovered, w 204° lub aż grzyby będą miękkie i lekko rumiane,
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W56 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn