Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Jeśli masz serek śmietankowy, ząbki czosnku, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1267 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 100%. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.
Instrukcje
Na patelni, gotować i pokruszyć kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy i lekko rumiane; odcedzić.
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów. Ułóż czapki grzybowe na wyłożonych folią blachach do pieczenia.
W misce połącz gotowaną kiełbasę, bułkę tartą, serek śmietankowy, czosnek, natkę pietruszki i sok z cytryny. Mieszać do wymieszania.
Ostrożnie łyżka mieszanki kiełbasy do czapek grzybowych.
Piec, uncovered, w 204° lub aż grzyby będą miękkie i lekko rumiane,