Pesto Pomidorowe
Pesto pomidorowe wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 91 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pomidorów, soli morskiej, czosnku i parmezanu. Działa dobrze jako przyprawa. 4 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem niezłe. Pasta con il pesto alla Trapanese (Pesto pomidorowo-migdałowe), Pasta con il pesto alla Trapanese (Pesto pomidorowo-migdałowe), oraz 5-Minutowe Pesto Z Suszonych Pomidorów (Pesto Rosso) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz pomidory, czosnek, bazylię, oliwę z oliwek, ocet oraz sól i pieprz do smaku w blenderze i puree, aż będą gładkie.
Dodaj ser i krótko zmiksuj, aby wymieszać.
Przełóż do miski i wyreguluj przyprawę.;