Pesto Lasagna

Pesto Lasagna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Pesto Lasagnan. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 354 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka parmigiano-reggiano, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Pesto Lasagna, Lasagne z Pesto i groszkiem, oraz Veggie Pesto Lasagne.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połącz składniki pół pesto w blenderze lub robocie kuchennym i proces aż równomiernie połączone, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj pozostałe składniki i proces aż równomiernie wymieszać, o 1 więcej minut. Smak i dostosować przyprawy, zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F i zorganizować stojak w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W międzyczasie, alternatywnie warstwa skąpy 1/4 Puchar pesto i 1 arkusz świeżego makaronu lasagne w 8 przez 8-calowe naczynie do pieczenia, przycinanie makaronu, w razie potrzeby, aby dopasować. Powinno być około 10 do 12 warstw. Top lasagne z serem i piec, aż bąbelki wokół krawędzi i ser topi się, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Odstawić na co najmniej 20 minut przed podaniem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia15
Magazyn