Peruwiańskie mięso i ryż
Peruwiańskie mięso i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sosu sojowego, mielona wieprzowina, haszysz brązowe ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Peruwiański Ryż, Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), oraz Ryż Smażony Po Peruwiańsku.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać wieprzowinę, czosnek, i kminek, aż wieprzowina jest rumiana, 5 do 10 protokół.
Przenieść mieszankę wieprzową, w tym olej, do garnka.
Wymieszać ziemniaki, pomidory, i cebula w mieszaninie wieprzowej; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż ziemniaki są gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Dodaj wystarczającą ilość sosu sojowego do koloru i doprawić mieszankę wieprzowiny i ziemniaków.
Pietruszkę, oregano i kolendrę wymieszać z mieszaniną wieprzowiny i ziemniaków; doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ugotowanym ryżu.