Pergamin-gotowana ryba z smalcem, czosnkiem wiosennym i tymiankiem

Pergamin-gotowana ryba z smalcem, czosnkiem wiosennym i tymiankiem
Pergamin-gotowana ryba z smalcem, czosnkiem wiosennym i tymiankiem wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 17,6 zł za porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, oleju canolan, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Wiosenna Ryba W Pergaminie, Ryba imbirowo-czosnkowa w pergaminie, oraz Łosoś Śródziemnomorski Gotowany W Pergaminie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść grzyby morelowe na suchej patelni na średnim ogniu i posypać solą i czarnym pieprzem. Gotować, często mieszając, aż grzyby uwolnią sok i sok odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Filety z halibuta posypać solą i czarnym pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
4
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu i gotować filety halibuta, aż złoty kolor na zewnątrz, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjmij rybę z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Gotować i mieszać garlic scapes w tej samej patelni używane do gotowania ryb aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garlic ScapesGarlic Scapes
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać pieczarki i tymianek z czosnkiem, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Garlic ScapesGarlic Scapes
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Złóż kawałek pergaminu na pół w poprzek. Użyj nożyczek, aby wyciąć bardzo duży kształt serca przypominający Walentynki ze złożonego papieru, tak duży, jak to możliwe. Powtórz z pozostałym pergaminem, aby uzyskać 4 duże kształty serca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Otwórz kształty serca; umyj prawą stronę serca olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
10
Umieść 1/4 mieszanki grzybów morelowych w lewej (nieoczyszczonej) połowie każdego serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
11
Umieścić filet halibuta na mieszaninie grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
12
Rybę posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
13
Złóż naoliwioną prawą połowę serca nad rybą. Fold o 1/4 cala pergaminu nad, począwszy od zaokrąglonego końca, i pracy na swój sposób w dół do punktu, składane jak iść. Złóż krawędź na drugi raz, aby zamknąć ryby i grzyby w wiązce z podwójnie złożoną, uszczelnioną krawędzią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
14
Pozostaw około 1/4 cala dolnego punktu rozłożonego.
15
Użyj słomy włożonej do otwartego dna, aby wydmuchać powietrze do wiązki, sprawiając, że nadmuchuje się jak mały balon. Przekręć dno zamknięte, aby zamknąć powietrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
16
Umieścić pergamin wiązki na 2 blach do pieczenia; nie pozwól wiązki dotykać siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
17
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba nie będzie już półprzezroczysta w środku, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
18
Aby służyć, talerz każdej porcji i ostrożnie pokroić pergamin, aby odsłonić ryby, grzyby i soki. Pakiet uwolni gorącą parę po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn