Peppered Beef Stroganoff
Peppered Beef Stroganoff może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 50g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jeśli masz musztardę dijon, oliwę z oliwek, makaron jajeczny i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wołowina Stroganoff z pieprzem Spaetzle, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Zupa Z Mięsem Pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać pieprz melange i sól po obu stronach steków; naciśnij, aby przylegać.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować do pożądanej doneness, o 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Przełożyć wołowinę na talerz; namiot z folią.
Dodaj 1 łyżka oleju i grzyby do tej samej patelni; smażyć, aż rumiane, o 4 protokół.
Dodać bulion i koniak; gotować 2 minuty.
Dodać śmietanę; gotować, aż lekko zgęstnieje, około 3 minut.
Trzepaczka w musztardzie.
W międzyczasie gotuj makaron w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Drenaż. Powrót do garnka; wrzucić natkę pietruszki i 1 łyżkę oleju. Doprawić solą i pieprzem. Podziel między talerze. Pokroić steki; umieścić na szczycie makaronu. SOS łyżeczkowy.