Patelnia VELVEETA Creamy Beef Stroganoff
Przepis VELVEETA Creamy Beef Stroganoff patelnia może zaspokoić swoje pragnienie Europy Wschodniej w okolicy 20 minut. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 81 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka velveeta cheesy skillets zestaw obiadowy kremowa wołowina stroganoff, woda, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Patelnia Wołowina Stroganoff, Jedna Patelnia Mielonej Wołowiny Stroganoff, oraz Patelnia z wołowiną i ziemniakami Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso brązowe z grzybami na dużej patelni; odcedzić. Powrót mieszanki mięsa na patelnię.
Dodaj mleko, wodę, przyprawy
Wymieszać z makaronem; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj.
Dusić 8 do 10 min. lub aż makaron będzie miękki i większość płynu zostanie wchłonięta, często mieszając.
Wymieszać z sosem z sera VELVEETA.