Patelnia ostryg pieczona z chrzanową grzanką
Patelnia ostrygowa pieczona z chrzanową grzanką to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, soli, korzenia selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Pieczeń Ostrygowa, oraz Pieczeń Ostrygowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrygi Shuck, rezerwowanie trunku ostryg.
Podawać z grzankami Chrzanowymi.
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj korzeń selera, pasternak, i 1/8 łyżeczka soli; smażyć 9 minut lub do miękkości.
Dodaj sherry i zwiększ ogień do średniej-wysokiej. Gotować 8 minut lub aż sherry syropy.
Dodać śmietanę, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 23 protokół lub aż zgęstnieje.
Dodaj ostrygi i Likier, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; gotować 2 minuty lub aż ostrygi zaczną się zwijać.