Paszteciki Z Kiełbasą Z Kaczki I Trawy Cytrynowej

Paszteciki Z Kiełbasą Z Kaczki I Trawy Cytrynowej
Kaczka i trawa cytrynowa kiełbasa paszteciki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tłuszczu wieprzowego, pieprz, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Paszteciki wieprzowe z trawy cytrynowej z wietnamskim sosem do maczania, Paszteciki Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej Z Wietnamskim Sosem Do Maczania, oraz Old Fashioned English Breakfast Sausage (Lub Sausage Patties).

Instrukcje

1
Kaczkę i tłuszcz umieścić w nieaktywnej misce lub container.To dodać zestaw przypraw, połączyć sól, pieprz, cukier, sos rybny, szalotka, trawa cytrynowa, imbir i czosnek i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PieprzPieprz
SOSSOS
CukierCukier
Cała KaczkaCała Kaczka
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zestaw przypraw wymieszać równomiernie z mięsem, przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Przechowywać w lodówce części szlifierki do momentu, aż będą gotowe do użycia. Zmiel młynek z najmniejszym talerzem i zmiel mięso raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Farsę dobrze wymieszać ręcznie przez 2 minuty. Ugotuj niewielką próbkę mieszanki na patelni do smażenia i w razie potrzeby dostosuj przyprawy. Dla pasztecików, podzielić farsę na 4 równe porcje i ostrożnie spłaszczyć każdą porcję do patty 3/4 cala grubości. Grilluj, Krusz lub w inny sposób ciesz się zgodnie z sugestią w nagłówku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn