Paszteciki Z Kiełbasą Wiejską
Kraj kiełbasa paszteciki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, wodę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Old Fashioned English Breakfast Sausage (Lub Sausage Patties), Kiełbasa O ' Patties, oraz Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę wieprzowiny włożyć do robota kuchennego; pulsować aż do grubo zmielonego.
Umieścić wieprzowinę w dużej misce. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną.
Dodać wodę i pozostałe składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania. Zagniataj mieszaninę, aż dobrze się wymieszasz. Przykryć i przechowywać w lodówce mieszaniny 8 godzin lub na noc.
Podzielić mieszaninę na 16 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać połowę pasztecików; gotować 6 protokół. Turn paszteciki nad; gotować 5 minut lub aż gotowe. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami.