Paszteciki z dorsza z dwoma sosami do zanurzania mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 496 kalorii, 32G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz słodkie ziemniaki, jajko, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi z sosami do maczania, Frytki z sosami zanurzeniowymi, oraz Krewetki Phyllo z sosami zanurzeniowymi.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.