Pastachutta

Pastachutta
Pastachutta wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 275 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Udaj się do sklepu i odebrać masło, grzyby, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Podobne przepisy są .

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj spaghetti i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić, ale nie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
3
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podsmaż czosnek, pieczarki i cebulę do miękkości. Wymieszać z gotowanym spaghetti. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane SpaghettiGotowane Spaghetti
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn