Pasta Krewetkowa

Pasta Krewetkowa
Pasta krewetkowa to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, pieprz, ostry sos, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pasta Krewetkowa, Jak gotować: Sambal kangkong z pastą krewetkową, oraz Szpinak Wodny Stir-Fry Z Pastą Krewetkową (Belacan Kangkung) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krewetki proces w maszynce do żywności, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj pozostałe składniki, przetwarzanie do gładkiej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn