Pasta al Forno
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pastan al Forno. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 919 kalorii, 26g białka, oraz 36 g tłuszczu. Jeśli masz ciężki krem, prosciutto, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan al Forno {Pieczony makaron z pomidorami i mozzarellą}, Makaron zapiekany ze szparagami (Pastan al Forno con Asparagi), oraz Pastan Al Forno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, następnie sól i gotować makaron do al dente na stronie żucia, 7 minut. Gdy woda makaronu dojdzie do wrzenia, aby ugotować ziti, Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Do średniej patelni na średnim ogniu dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni. Cebulę i czosnek ugotować w oleju od 3 do 5 minut. Wymieszać pomidory i doprowadzić do bańki.
Dodać śmietanę i doprawić sosem cynamonem, solą i pieprzem.
Do sosu dodać posiekaną prosciutto i wymieszać z gotowanym makaronem, aby połączyć. Średnią zapiekankę posmarować masłem. Wyregulować przyprawy i przenieść makaron do zapiekanki. Makaron przykryć Parmigiano-Reggiano i wstawić do piekarnika na 10 minut.
Podawać na gorąco z piekarnika.