Party Obfite Guacamole
Party obfite Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 338 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sól i pieprz, salsę, twarożek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Triple Layer guacamole Creamy Cotijan and Confetti Salsa Party Dip, guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, oraz Pomysły na kolację na włoskie przyjęcie tematyczne.
Instrukcje
Umieść awokado w misce do miksowania; zacieru widelcem.
Wymieszać z serem śmietankowym, twarogiem, cebulą, papryką chili i salsą. Doprawić solą czosnkową, sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.