Parmezan Pieczywo
Parmezan pieczywo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, białka jaja, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parmezan Pieczywo, Parmezan Pieczywo, oraz Parmezan Pieczywo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3/4 szklanki ciepłej wody (105 stopni F do 110 stopni F) i cukru w maszynce.
Posypać drożdże na powierzchni i odstawić do spienienia, około 5 minut.
Dodać oliwę z oliwek i pulsować raz.
Dodać mąkę i sól; pulse do postaci gładkiego ciasta, około 2 protokół.
Umyj dużą miskę oliwą z oliwek.
Ciasto przełożyć do miski i uformować w kulkę. Przykryć folią i odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia rozmiaru, około 1 1/2 godziny.
Wyłóż duży arkusz papieru do pergaminu i posmaruj oliwą z oliwek.
Przenieść ciasto na pergamin i pat w 6-na-12-calowy prostokąt.
Ciasto lekko posmarować oliwą z oliwek. Przykryć folią i odstawić na 10 minut. (W tym momencie można schłodzić ciasto, przykryte, do 12 godzin.)
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; pędzlem z oliwą z oliwek.
Ciasto przeciąć na pół w poprzek nożem szefa kuchni lub nożem do pizzy, aby uzyskać dwa 6-calowe kwadraty.
Pokrój każdą połowę na 10 równych kawałków.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozciągnij i zwiń każdy kawałek ciasta rękami w cienką linę o długości od 12 do 14 cali.
Przenieść liny do przygotowanych blach do pieczenia, układając je około 1/2 cala od siebie.
W małej misce ubić białko z 2 łyżkami wody.
Pieczywo lekko posmarować umyciem jajecznym, następnie posypać parmezanem. Przykryć luźno folią; odstawić na 10 minut.
Odkryć paluszki chlebowe i piec, aż złoty i chrupiące, o 30 protokół, obracając blachy do pieczenia w połowie. Przesuń z blachy do pieczenia i ostudzić na stojakach. (Paluszki chlebowe będą chrupiące, gdy ostygną; jeśli nadal są elastyczne, piec około 7 Więcej minut.) Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.