Dip Warzywny Ogrodowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Ogród Dip warzywny spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 51 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Frittata Warzywna Ogrodowa, Ogród Warzywo Ziołowy Dip, oraz Ogród Warzywo Kurczak Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak, pietruszkę, wodę, cebulę i estragon wymieszać w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Dusić 1 min.; drenaż.
Umieścić mieszaninę szpinaku w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodać pozostałe składniki; przykryć. Zmiksować na gładką masę.
Umieścić w misce; przykryć.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc.
Podawać z różnymi pokrojonymi świeżymi warzywami.