Łososiowo-Oliwkowy Smak

Łososiowo-Oliwkowy Smak
Łososiowo-Oliwkowy smak może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 28 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, oliwki utwardzone oliwą, łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Łosoś z oliwkowym smakiem, Łosoś Z Oliwkowym Smakiem I Broccolini, oraz Pieczony łosoś z pomidorowo-oliwkowym smakiem.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn