Parmezan Fettuccine Alfredo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj parmezanu Fettuccine Alfredo. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, fettuccine, polly-o parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo dla dwojga, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fettuccine w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Odcedzić fettuccine. Wróć do pan.
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.