Papryka faszerowana ziołami i kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zioła i kiełbasa nadziewane papryki spróbować. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, woda, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka faszerowana ziołami i kiełbasą, Papryka Czerwona Nadziewana Ziołami, oraz Gofry ziołowe z kiełbasą, papryką i jajkiem sadzonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować 3/4 szklanki wody; stopniowo wymieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Podczas gdy kuskus stoi, usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w średnim nonstick patelni na średnim ogniu 4 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kuskusem, 1/4 łyżeczki soli i pieprzem. Wymieszać 6 łyżek sera.
Odciąć wierzchołki papryki; reserve wierzchołki. Wyrzucić nasiona i membrany.
Pozostałą 1/4 łyżeczki soli posypać równomiernie wewnątrz papryki. Mieszankę kiełbasę podzielić równomiernie między papryki. Wymień czubki papryki.
Umieścić nadziewane papryki w 5-quart okrągły kuchenka elektryczna powolne. Przykryć i gotować na niskim 4 godzin lub do papryki są miękkie.
Wierzch papryki równomiernie z pozostałymi 2 łyżkami sera i w razie potrzeby równomiernie posypać bazylią.