Czekolada Guinness Goodness
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj czekolady Guinness Goodness. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 833 kalorii, 9g białka, oraz 63g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żółtka, Guinness draught i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki czekoladowe Guinness z pienistą bitą śmietaną i syropem czekoladowym Guinness, Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, oraz Ciasto Guinness Fudge Bundt z Ganache Guinnessa – nie potrzebne gogle do piwa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej niereaktywnej misce do mieszania ubić żółtka i cukier.
Otwórz puszkę Guinnessa i powoli wlej do 4-filiżanki miarki, wlewając stronę filiżanki, aby zmniejszyć pienienie.
Połowę Guinnessa (około 7/8 szklanki) wlać do grubego 3-litrowego rondla.
Dodać 2 1/4 szklanki śmietany i ubijać, aby połączyć. Ustawić na średnim ogniu i ciepła, trzepanie od czasu do czasu, aż bąbelki po prostu zacząć tworzyć na krawędziach.
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i ubijać, aż będzie gładka.
Powoli wlać gorącą mieszaninę czekolady do jaj, stale ubijając, aby zapobiec zsiadaniu. Powrót mieszaniny do rondla i ustawić na umiarkowanie małym ogniu. Gotować, ubijając stale, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki, około 15 minut. (Pudding będzie wyglądał na oddzielony.)
Wlać do blendera i miksować na wysokiej przez 1 minutę. Podziel budyń między szklanki, pozostawiając co najmniej 1 cal miejsca na górze każdego. Przykryć folią i przechowywać w lodówce aż schłodzone i zestaw.
Tymczasem resztę Guinnessa wlać do małego rondla i zagotować na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż do zmniejszenia do 1 łyżka stołowa, o 20 protokół.
Wlać syrop do małej miseczki i ostudzić.
Ubij pozostałą śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj syrop Guinnessa i ubijaj do połączenia. Śmietanę podzielić na 6 szklanek budyniu i podawać.