Pappardelle z duszonymi goleniami jagnięcymi i zimowymi warzywami

Pappardelle z duszonymi goleniami jagnięcymi i zimowymi warzywami
Pappardelle z duszonymi goleniami jagnięcymi i zimowymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 890 kalorii, 59G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek, jagnięce golonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Kawałki mięsa osuszyć ręcznikiem, dobrze przyprawić solą i pieprzem, a następnie z każdej strony opłukać; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj wszystko, ale 1 łyżeczka czosnku i wszystkie szalotki na patelni; gotować, aż złoty, o 6 protokół. Splash w winie; dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj bulion, sok pomarańczowy, sok z cytryny, pastę pomidorową, rozmaryn, zarezerwowane golonki jagnięce i wszelkie soki, które wydali. Przykryć; dusić delikatnie przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RozmarynRozmaryn
StadoStado
4
Wymieszaj skórkę z pomarańczy i cytryny, pasternak, brukiew i korzeń selera. Gotować, aż jagnięcina i warzywa będą miękkie, o 20 minut więcej, częściowo przykryte. Odstawić do ostygnięcia. Gdy jagnięcina będzie wystarczająco chłodna, usuń mięso z kości i dodaj je z powrotem do duszonych warzyw. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
BrukiewBrukiew
PomarańczowyPomarańczowy
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
5
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente. Podczas gotowania makaronu, połączyć pozostałą łyżeczkę czosnku z kilkoma kroplami oliwy z oliwek w dużej patelni lub garnku na dużym ogniu; gotować kilka sekund, aż pachnące, a następnie dodać jagnięcinę i gulasz warzywny; doprowadzić do duszenia. Używając szczelinowej łyżki, przenieś ugotowany makaron bezpośrednio z garnka do gotowania na patelnię z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
MakaronyMakarony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
WodaWoda
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
6
Dodać masło, ser, i pietruszka; wrzucić do połączenia. Dobrze doprawić solą i pieprzem, podawać w rozgrzanych miseczkach, udekorowanych cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn