Pappardelle z duszonymi goleniami jagnięcymi i zimowymi warzywami
Pappardelle z duszonymi goleniami jagnięcymi i zimowymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 890 kalorii, 59G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek, jagnięce golonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Kawałki mięsa osuszyć ręcznikiem, dobrze przyprawić solą i pieprzem, a następnie z każdej strony opłukać; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj wszystko, ale 1 łyżeczka czosnku i wszystkie szalotki na patelni; gotować, aż złoty, o 6 protokół. Splash w winie; dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj bulion, sok pomarańczowy, sok z cytryny, pastę pomidorową, rozmaryn, zarezerwowane golonki jagnięce i wszelkie soki, które wydali. Przykryć; dusić delikatnie przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Pasta Pomidorowa
Trzcina Jagnięca
Sok Z Cytryny
Rozmaryn
Stado
4
Wymieszaj skórkę z pomarańczy i cytryny, pasternak, brukiew i korzeń selera. Gotować, aż jagnięcina i warzywa będą miękkie, o 20 minut więcej, częściowo przykryte. Odstawić do ostygnięcia. Gdy jagnięcina będzie wystarczająco chłodna, usuń mięso z kości i dodaj je z powrotem do duszonych warzyw. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Skórka Cytrynowa
Warzywa
Pasternak
Brukiew
Pomarańczowy
Jagnięcina
Mięso
5
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente. Podczas gotowania makaronu, połączyć pozostałą łyżeczkę czosnku z kilkoma kroplami oliwy z oliwek w dużej patelni lub garnku na dużym ogniu; gotować kilka sekund, aż pachnące, a następnie dodać jagnięcinę i gulasz warzywny; doprowadzić do duszenia. Używając szczelinowej łyżki, przenieś ugotowany makaron bezpośrednio z garnka do gotowania na patelnię z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Makarony
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Woda
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
Garnek
6
Dodać masło, ser, i pietruszka; wrzucić do połączenia. Dobrze doprawić solą i pieprzem, podawać w rozgrzanych miseczkach, udekorowanych cytryną.