Papaja Gazpacho
Papaja Gazpacho jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 15 porcjami. Ta zupa ma 59 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, papaję, sok pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Paleta De Papaya Y Coco (Papajan i lody kokosowe), Beachy Papaya łodzie z Papaya Seed Drizzle, oraz Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse pierwsze 10 składników w blenderze do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Zanurz felgi szklanek margarity w soku z limonki i zanurz felgi w soli morskiej, aby pokryć, w razie potrzeby.
Podawać schłodzoną zupę w przygotowanych szklankach; w razie potrzeby podawać z ostrym sosem.