Pan Smażone Filety Z Suma

Pan Smażone Filety Z Suma
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Pan smażone filety suma może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, mąkę kukurydzianą, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażony Sum Po Boy, Sum Smażony, oraz Sum Smażony.

Instrukcje

1
W misce mieszania, wymieszać razem mąki kukurydzianej, pieprz cayenne, papryka i cebula w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dobrze wymieszać.
3
Wlać mieszaninę na duży arkusz woskowanego papieru.
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wlać mleko do średniej miski. Zanurz filety z Suma w mleku i przytrzymaj i pozwól, aby mleko kapało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Namoczony w mleku filet zwijamy w mieszance mąki kukurydzianej, aż do całkowitego przykrycia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Podsmaż czosnek na gorącej patelni, ale nie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać pokrojone filety sumowe i gotować od 5 do 7 minut z każdej strony, po każdym obrocie posypując rybę solą. Gotować na złoty kolor i łatwo płatki ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn