Pan Smażone Ciasto Daikon
Pan smażone ciasto Daikon jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. 250 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mielony pieprz, olej roślinny, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Imbir daikon rzodkiewka " ryż " z Gochugaru i jajkiem sadzonym, Golden Crisp daikon ciasto z pikantnym ziołowym sosem sojowym, oraz Daikon Ogórki - #2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić daikon w dużej misce i posypać solą. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Drenaż daikon. Wymieszać w czosnku, cebula, jajko, bułka tarta, pieprz, papryka, i sos czosnkowy chili.
Dobrze wymieszać. Formować na 8 małych okrągłych placków.
Wlać olej do dużej patelni.
Podgrzać na średnim ogniu. Smaż paszteciki na rozgrzanym oleju, aż będą jędrne i ładnie brązowe, około 3 minut z każdej strony.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.