Pan Bagnat
Pan Bagnat może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 542 kalorie, 35g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy dijon, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Pan Bagnat, Pan Bagnat, oraz Pan Bagnat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszać ocet winny, musztardę, sól i pieprz. Kontynuując ubijanie, stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Ubijać, aż powstanie Emulsja. Odstawić.
Bagietkę pokroić poziomo na 2 kawałki. Oderwij część miękkiego chleba na środku każdej strony, czyniąc lekką dobrze w chlebie.
Ułóż tuńczyka, zielony pieprz, czerwoną cebulę, jajka na twardo, oliwki i pomidora na dolnej stronie chleba w tej kolejności.
Skropić winegret na warzywach, na wierzchu drugą kromkę chleba i szczelnie owinąć folią.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed podaniem.
Pokroić na 4 kanapki i podawać.