Pająki Orzechowo-Karmelowe

Pająki Orzechowo-Karmelowe
Pekan-Karmel pająki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 87 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać syrop kukurydziany, masło, czekolada mleczna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim, Straszne Pająki, oraz Brownie Spiders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2 blachy do pieczenia z papieru woskowanego i lekko spryskać sprayem nonstick. Kopiec 30 małych klastrów orzechów pekan, około 3 lub 4 orzechów pekan każdy, rozmieszczone kilka centymetrów od siebie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zrób karmel: rozgrzej krem na małym ogniu i utrzymaj ciepło podczas gotowania cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Umieścić cukier i syrop kukurydziany i w głębokim, grubym dnie duży rondel. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści. Zatrzymać mieszanie, podnieść ciepło do średniej-wysokiej, i gotować na wolnym ogniu, aż cukier osiągnie etap twardego pęknięcia, lub 305 stopni F na termometrze cukierków, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Masło i sól ubić do masy cukrowej. Stopniowo wlać krem i wanilię dbając, ponieważ mieszanina będzie bubble up. Zmniejszyć ogień do średniego i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier osiągnie miękką piłkę, 240 stopni F na termometrze, o 5 minut więcej. Natychmiast wyjąć z ognia i ostudzić na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Chochla kilka łyżek ciepłego karmelu na niektórych klastrów orzechów, aby ciała pająka. Następnie wciśnij 6 kawałków lukrecji do ciepłego karmelu, aby uzyskać nogi. Powtórz z pozostałym karmelem i lukrecją. (Warto mieć tutaj dodatkową rękę, ponieważ karmel można szybko ustawić. Jeśli karmel stwardnieje, ogrzać na bardzo małym ogniu. )
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6
Niech pająki ostygną 15 minut.
7
W międzyczasie umieść czekoladki w średniej żaroodpornej misce. Doprowadzić rondel wypełniony 1-cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; ustawić miskę nad, ale nie dotykając, wody. Wymieszać czekoladę od czasu do czasu, aż się rozpuści i będzie gładka. (Alternatywnie, umieścić czekoladę w średniej kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce. Stopić przy 50 procent mocy w kuchence mikrofalowej do miękkości, około 1 minuty. Wymieszać i kontynuować ogień, aż całkowicie się stopi, 2 do 3 minut więcej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Łyżka około 1 łyżki stopionej czekolady na wierzchu każdego pająka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
9
Posypać jimmies lub loki czekolady, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
10
Ostudzić, aż firma.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn