Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem
Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem to pescatarian przystawka. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Jeśli masz pieprz, Golden beet relish, korzeń selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche, Placki ziemniaczane z dżemem jabłkowo-cebulowym i chrzanowym Creme Fraiche, oraz Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w małym rondelku na małym ogniu (tłuszcz wzrośnie do góry, a ciała stałe mleka opadną na dno). Odtłuścić białą pianę, która pojawia się na wierzchu. Odcedzić jasne, żółte masło, odrzucając stałe mleko. Odstawić.
Odcedzić i osuszyć starte ziemniaki i korzeń selera, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Połącz starte warzywa, kukurydzę i kolejne 4 składniki w dużej misce. Wymieszać z mąką i jajkiem. Uformuj mieszankę warzywną w 24 (2-calowe) minicakes.
Podgrzać około 2 łyżki masła klarowanego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 8 ciast, 7 do 8 minut z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i ciastami.
Umieść 1/2 uncji kawałek wędzonego pstrąga na każdym torcie. Top z chrzanem Crme Frache i Golden Beet Relish.