Pstrąg Wędzony

Pstrąg Wędzony
Wędzonego pstrąga wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka śmietany, pstrąg, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Pstrąg Wędzony, Pstrąg Wędzony, oraz Pstrąg Wędzony są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wyjąć i wyrzucić skórę z ryb; drobno posiekać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
2
Umieść rybę, kwaśną śmietanę i majonez w średniej misce i rozgnieć widelcem. Wymieszaj posiekaną cebulę, marchewkę i zieloną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MarchewMarchew
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn