Letnia sałatka Kolacyjna z kukurydzy i wędzonego pstrąga
Letnia sałatka z kukurydzy i wędzonego pstrąga może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 804 kalorie, 32G białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól morską, pstrąg, kłosy kukurydzy na kolbie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade, Kolacja: zupa makaronowa Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem, oraz Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tosty chleb żytni. Czosnek mielony bardzo drobno, prawie na pastę i wymieszać z masłem. Odstaw na chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytni
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
Mięso Mielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w saute patelni na gorąco, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać szalotki i papryki i szczyptę soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4
Saute 2-3 min na średnim ogniu, aż szalotki zaczynają się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
5
Dodać fasolkę szparagową i podsmażyć kolejne 5-8 minut, aż wszystko będzie miękkie, ale nadal ma chrupnięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
6
Dodać ziarna kukurydzy i saute 2-3 minut. Zdejmij patelnię z ognia, rozerwij bazylię na duże kawałki i wymieszaj, aby połączyć.
Podzielić mieszankę kukurydzy i pieprzu między dwoma dużymi miseczkami zupy (użyj 4 mniejszych misek lub talerzy służy jako przystawka). Rozbij wędzonego pstrąga na duże kawałki i podziel między miseczkami, umieszczając go na mieszance kukurydzy.