Letnia sałatka Kolacyjna z kukurydzy i wędzonego pstrąga

Letnia sałatka Kolacyjna z kukurydzy i wędzonego pstrąga
Letnia sałatka z kukurydzy i wędzonego pstrąga może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 804 kalorie, 32G białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól morską, pstrąg, kłosy kukurydzy na kolbie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade, Kolacja: zupa makaronowa Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem, oraz Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tosty chleb żytni. Czosnek mielony bardzo drobno, prawie na pastę i wymieszać z masłem. Odstaw na chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytniChleb żytni
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mięso MieloneMięso Mielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w saute patelni na gorąco, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać szalotki i papryki i szczyptę soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4
Saute 2-3 min na średnim ogniu, aż szalotki zaczynają się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
5
Dodać fasolkę szparagową i podsmażyć kolejne 5-8 minut, aż wszystko będzie miękkie, ale nadal ma chrupnięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
6
Dodać ziarna kukurydzy i saute 2-3 minut. Zdejmij patelnię z ognia, rozerwij bazylię na duże kawałki i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Ciepło będzie więdną bazylii, ale nie nad gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Dodaj sok z cytryny, syrop klonowy, musztardę i 3 łyżki oliwy z oliwek i szczyptę soli morskiej w blenderze. Zmiksować do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Polać mieszanką kukurydzy i pieprzu. Wrzucić do pokrycia wszystkie warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
10
Podzielić mieszankę kukurydzy i pieprzu między dwoma dużymi miseczkami zupy (użyj 4 mniejszych misek lub talerzy służy jako przystawka). Rozbij wędzonego pstrąga na duże kawałki i podziel między miseczkami, umieszczając go na mieszance kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Masło czosnkowe posmarować tostowym chlebem żytnim, póki jest jeszcze ostrzeż i podawać razem z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Chleb żytniChleb żytni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Dekoruj kawałkiem fioletowej bazylii dla dramatycznego stylu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn