Przepis Pad Thai z Tofu może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Mieszanka sałaty rzymskiej, syrop klonowy, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 5 składników, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Aby przygotować makaron, rozgrzać olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj grzyby, marchew, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marchew
Czosnek
4
Dodaj sos i tofu; gotować 1 minutę. Wymieszać z mlekiem kokosowym; gotować 2 minuty. Wymieszać sałatę i kolejne 5 składników( sałata przez makaron); gotować 1 minutę.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.