Osso Buco to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 26g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino, liść laurowy, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 128 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozmaryn, tymianek, liść laurowy i goździki ułożyć w gazie i zabezpieczyć sznurkiem. To będzie twój bukiet garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z Kurczaka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sznurek Rzeźniczy
3
W przypadku goleni cielęcych osuszyć ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci. Golonki cielęce lepiej brązowieją, gdy są suche. Zabezpieczyć mięso do kości sznurkiem kuchennym. Doprawić każdą gałązkę solą i świeżo zmielonym pieprzem. Zagrzebać trzonki w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Goleń Cielęcy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
W dużym holenderskim garnku do pieca rozgrzać olej roślinny do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Dodać wiązane goleń cielęcych do gorącej patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 3 protokół na stronę.
Dodać Garni bukiet i 2 szklanki bulionu z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso odpadnie z kości. Sprawdzaj co 15 minut, obracając trzonki i dodając więcej bulionu z kurczaka w razie potrzeby. Poziom płynu do gotowania powinien zawsze wynosić około 3/4 W górę trzonu.