Orzo i papryka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Orzo i papryki. Ten przepis zawiera 6 porcji z 204 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka cebuli, granulek bulionu wołowego, makaronu orzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Papryka faszerowana Orzo, Papryka Faszerowana Orzo, oraz Papryka Faszerowana Orzo są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i bulion.
Dodaj orzo. Gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Na dużej patelni nieprzywierającej smaż paprykę i cebulę na oleju przez 3-4 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Dodaj czosnek; smaż 2 minuty dłużej.
Dodaj orzo, ser i ocet; wrzucić do pokrycia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier