Kremowe Masło Orzechowe Jammies
Kremowe masło orzechowe Jammies wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 145 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Mieszanka prażonych orzeszków ziemnych, cukier, dżem truskawkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Peanut Butter Jammies, Creamy Peanut Butter Pie, oraz Creamy Peanut Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia z folii aluminiowej, pozwalając krawędzie zwisają 2 do 3 cali. Lekko nasmarować folię. Naciśnij dwie trzecie ciasta ciastka równomiernie na dno.
Ubić serek śmietankowy i kolejne 3 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą gładkie; rozprowadzić równomiernie na cieście z ciastek.
Wymieszać razem dżem i masło orzechowe za pomocą widelca; dollop równomiernie na mieszaninie ser śmietankowy, mając pewność, że to rogi patelni. Delikatnie zawirować mieszankę dżemu i serka śmietankowego nożem; pozostałą masę ciasteczkową równomiernie pokruszyć na nadzieniu.
Posypać orzeszkami ziemnymi.
Piec w temperaturze 325 przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy warstwa twarogu zostanie ustawiona i drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu 1 godzinę; schłodzić na patelni co najmniej 30 minut. Unieść brzegi folii i zdjąć z patelni; delikatnie odkleić folię.
Pokrój na 24 kwadraty. Przechowywać w lodówce.
Wyjąć z lodówki 1 godzinę przed podaniem.