Ormiański pilaw z orzeszkami piniowymi

Ormiański pilaw z orzeszkami piniowymi
Need a wegetariańska przystawka? Ormiański pilaw z orzeszkami pinii może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, orzechów piniowych, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii, Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Pinii, oraz Pilaw z kolendrą i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj makaron i gotować, aż rumiane i pachnące, o 4 protokół. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
OrzechyOrzechy
3
Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
4
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn