Origami Okoń Morski

Origami Okoń Morski
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Origami okoń morski może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka labraksa, jagód goji, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Bass on a Bun for One, oraz Labraks Chilijski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Magazyn