Omlet Ryżowy Smażony
Smażony omlet ryżowy jest bezglutenowe i FODMAP przyjazny danie główne. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 29g białka, oraz 29g tłuszczu. Przepis ten służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kurczaka, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Omlet Smażony-Ostrygowy, Omlet ze smażoną szałwią i Gruyere, oraz warzywa smażony ryż, jak zrobić warzyw smażony ryż / ryż s.
Instrukcje
Na małej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmażyć ryż, kurczaka, mieszankę warzyw i sos teriyaki, aż się rozgrzeje.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Na tej samej patelni roztopić masło na średnim ogniu.
Jajka ubić, wodę, sól i pieprz.
Dodaj mieszaninę jaj do patelni (mieszanina powinna być ustawiona natychmiast na krawędziach).
Gdy jajka są ustawione, popchnij ugotowane krawędzie w kierunku środka, pozwalając niegotowanej porcji płynąć pod spodem. Gdy jajka są ustawione, łyżka mieszaniny ryżu na jednej stronie; złożyć drugą stronę na nadzieniu. Wsuń omlet na talerz.