Omlet Indyjski Masala
Indyjski omlet Masalan jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól koszerną, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sandwich Masala Powder - jak zrobić kanapkę Masalan w domu-Indyjska mieszanka przypraw, chana masala, jak zrobić south indian Chana masala, oraz Garlicky Mushroom Masalan Omlet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić ze szczyptą soli.
Dodaj chili w proszku, ciilantro, chili, cebula i pomidor.
Trzepaczka do napowietrzenia i spienienia, o 2 protokół.
Ciepła 1/2 łyżka oleju w ciężkich dnie non-stick patelni 10-calowy, na średnim ogniu, aż mieni się. Delikatnie wlać połowę mieszaniny omlet i smażyć na średnim ogniu, aż dno jest ustawione i złocisty, około 1 minuty. Delikatnie obrócić i smażyć, aż druga strona będzie złotobrązowa, około minuty dłużej. Wsuń na talerz i utrzymaj ciepło. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną oleju i jaj.