Olej do zanurzania szałwii, laurki i czosnku

Olej do zanurzania szałwii, laurki i czosnku
Olej z szałwii, zatoki i czosnku jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście szałwii, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Smażony ser Manchego z sosem morelowo-szałwiowym, oraz Herbed Garlic Diping Oil dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małym, ciężkim rondlu. Gotować na średnim i małym ogniu, aż termometr zarejestruje 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj przez 20 minut(nie pozwól, aby temperatura wzrosła powyżej 200). Schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Spuścić mieszaninę oleju przez sito do miski i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn